Hoe werkt het

Hoe werkt het? Uw vereniging verkoopt onze producten via een webshop die wij u gratis aanbieden. Wij leveren alle producten bij u. Het enige waarvoor u zorgt is de verkoop en de lokale levering van de producten. U krijgt een aantrekkelijke commissie op alle producten die u verkoopt. Op deze manier verkoopt u makkelijk en tegelijk ondersteunt u een goed doel.

1. Kies bij voorkeur een moment dat uw sympathisanten sowieso chocolade kopen: Valentijn, Pasen, Communiefeesten, Sinterklaas, diploma-uitreikingen, Nieuwjaar of een tijdstip dat voor uw vereniging ideaal is.
  2. U kiest een aantal producten. Als u dat wenst, kunnen wij u helpen bij uw keuze in functie van uw doelstellingen. U bepaalt zelf de verkoopprijs. Deze keer geen wafels of pannenkoeken maar een origineel en lekker chocoladeproduct.
  3. U verspreidt de link van uw webshop naar uw sympathisanten. Dat kan via facebook, e-mail maar evengoed via het klassieke briefje of flyertje. U kan natuurlijk uw verkoop nog altijd het best aanzwengelen door uw sympathisanten direct aan te spreken.
  4. De bestellingen gebeuren online via de webshop die wij koppelen aan uw eigen website. We voorzien online betalingsfaciliteiten zodat u zeker bent dat wat besteld wordt ook vooraf is betaald. U kan de bestellingen online volgen via een beheerdersaccount maar u hoeft zelf geen administratie te doen.
  5. Uw commissie wordt integraal en in één keer volgens afspraak op uw rekening betaald. U krijg een zeer gedetailleerd rapport van wie wat bestelde en hoeveel betaalde.
  6. TWERK levert alle bestelde producten op een afgesproken datum bij uw vereniging. Het enige wat u nog moet doen is de producten afleveren.

Lopende acties

Afgelopen acties